Havran'a Yeni Devlet Hastanesi

Havran

Havran ilçesine yeni Devlet Hastanesi inşaatı için gün sayılmaya başlandı. Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Körfezinde eski hastane kalmayacak” dedi.

Havran ilçesine Sağlık Merkezinden Devlet Hastanesine dönüştürülen eski hastane yerine yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi inşaatı için gün sayılmaya başlandı.                                                             

 “1962 yılınsa Havran Musiki Cemiyetinin çalışmaları sonucu binası yapılarak sağlık Bakanlığına teslim edilen bu günkü Devlet Hastanesi binası hizmeti kaldıramadığından 2 sene öncesinden yeni Devlet Hastanesi yapımı için çalışmalar başlatılmıştı.                                                       

Havran eski Devlet Hastanesinin artık yenileneceğini 20 Ekim 2014’de yeni Devlet Hastanesi inşaatının ihalesinin yapılacağının müjdesini veren Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran Devlet Hastanesi Başhekimi, hastane müdürü, doktorlar ve personel ile yaptığı görüşmede ihale gününü açıkladı.                                                    

Balıkesir’i Edremit’e bağlayan karayolunun Havran - Edremit çevre yoluna yapılacak olan Havran yeni Devlet Hastanesine yeni proje yaptırıldığını ve 5,5 Trilyon ödenek çıkartıldığını müjdeleyen                                                           

Milletvekili Aydınlıoğlu, “Şimdi sırada Edremit ve Burhaniye’ ye yeni Devlet Hastaneleri var, Edremit Körfezinde eski hastane kalmayacak” dedi. ENVER DOLGUN             

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı